|
|
| | 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders | |
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Anna Lizzie Malfoy Müdüre | KSKS Profesörü | Slytherin Bina Sorumlusu

Mesaj Sayısı: 1254 Kayıt tarihi: 16/08/09 Rp Sevgilisi: Marcus Peeta Maurëll. Lakap: Liz, Ann.
Özel Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders Cuma Haz. 18, 2010 3:57 pm | |
| RP:
Karanlık yeni yeni aydınlanırken, kızıl güneş yerini aydan geri alarak ağır ama yakıcı bir şekilde zirveye yükseliyordu. Günün solgun vuran ilk ışıkları, Hogwarts'ta odasının açık penceresinden doğruca yatakta uzanan genç kadına vuruyordu. Derin uykusunu bölende göz kapaklarında hissettiği yakıcı ışık oldu. "Lanet olsun." Bir güne daha lanet okuyarak başlarken yavaş bir şekilde doğruldu. Nefes alışı düzensiz ve kalbi yerinden çıkacakmış gibiydi. Bir kaç dakika hiç bir şey yapmadan bekledi. Ardından uyuşukça kalkarak odasının tam karşısındaki dolaba ilerledi. Daha okulun açılmasına var diye düşünürken kapının tıklanmasıyla kendisine geldi. Üzerine siyah bir elbise ve cüppe geçirerek yatak odasından giriş odasına ilerledi. Gir diye fısıldadığında içeri Jacob Harry girerken yüzündeki gülümseme Anna'yı öldürebilecek kadar içtendi. "Bu saçlarının hali ne? Bir müdüreye yakışmıyor." "Daha yeni uyandı-" "Her neyse. Dersin kaçtaydı?" "Ders?" Bugünün yeni yılın ilk başlangıcı olduğu genç kadının aklına şimşek gibi çaktığında ufak bir çığlık patlattı. Onu gülerek izleyen Jacob ise alaycı tavrını korurken Anna çoktan içeri gitmiş, asasını almış, makyajını ve saçını kusursuz bir biçimde yapmıştı. Tek kelime etmeden odasından fırladığında bir kaç saniye sonra yeniden kapıya geldi. "Odamdan çık Numb." İkiletmeden genç adamda onunla beraber çıktığında Anna kalabalık koridorları görerek içinde bir şeylerin kıpraştığını hissetti. Çok geçmeden 1. kata çıktığında doğruca loş bir ışıkla aydınlatılmış, nedense insanın içini karartan sınıfa daldı. Tam zamanlama... Herkes çoktan yerini almış, tüm binalardan öğrenciler karışık karışık dizilmişti. Anna'nın stili de buydu işte. Herkes bir arada olmalıydı. Yüzünde ufak bir gülümseme olmaksızın ciddi tavrıyla siyah saçlarını geriye fırlattı. Bir kaç kitabı yoktan var ettiğinde tüm öğrenciler şaşkınlıkla bakarken o bunu görmemiş gibi davrandı. "Hepinize merhaba küçüklerim. Bu burada geçireceğiniz ilk dönem. Bu yüzden sizin için başarılı bir dönem olmasını diliyorum. Ben Karanlık Sanatlara Karşı Savunma profesörünüz ve ayrıca okul müdüresi Anna Lizzie Malfoy. Hepinizle zaten daha önce tanıştık. Aranızda bu dersin laklakla geçeceğini düşünen varsa belirtmeliyim ki şimdiden çıksın. Dersim zor bir ders ve hepinizden ilgi, özveri bekliyorum. Şimdi ilk dersimizde sizin için Alarte Ascendare'yi seçtim. Bir çoğunuz belki daha önce duymuştur. Bu büyü, yılanları yükseğe çıkartmaya yarar." Genç kadın bir an için susarak bir büyü mırıldandı ve bütün öğrencilerin karşısında oynayan bir yılan belirdi. Slytherinler ilgiyle bakarken, korkup çığlık atanlar Anna'nın bakışıyla çoktan susmuşlardı. "Asanızı S şeklinde sallayarak yılana doğru tutacaksınız. Büyünün adını içinizde hissederek söylerseniz sizin için daha kolay olur. Ayrıca bu büyüyü yaparken yılanlardan birini incitecek olursanız, emin olun onları size karşı korumam. Hepsini ikna etmem saatlerimi aldı. Şimdi başlıyorsunuz." Anna son lafını söyleyerek beceriksiz öğrencilerine bakarak bir iç çekti. Uzun bir dönem olacaktı...
NOT:
Size verilen konu doğrultusunda en az 7 satırlık bir rp yazınız. Rp'nizde gündüz olanları anlatmak size kalmış. Derste neler yaptığınızı yazacaksınız. Lütfen rpnizi yazarken yılanı kaldırıp kaldıramadığınızı yazmayın. Çünkü değerlendirme de ben belirteceğim ve buna göre ilk dersten geçmiş olacaksınız. En yüksek puanı alan binası adına büyük avantaj sağlar. Puanlama 50 üzerinden değerlendirilecek. 10 puan: Renklendirme 10 puan: Betimleme 10 puan: Uzunluk 10 puan: Noktalama ve yazım yanlışları 10 puan: Akıcılık ve İçerik  |
|  | | Steve Resee Potter Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi

Mesaj Sayısı: 286 Kayıt tarihi: 05/06/10 Rp Sevgilisi: Medalainé Black Lakap: St...
Özel Rp Puanı:
   (75/100)
 | Konu: Geri: 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders Cuma Haz. 18, 2010 10:01 pm | |
| Sabah erkenden uyandım çünkü bugün Hogwarts'ın yeni dönemi başlıyordu.Uyandım,büyük salona'a gidip hızlıca bişeyler atıştırdım ve ortak salona çıktım.Hızlı yememe rağmen doymuştum.Ortak salona vardım.Bazı öğrenciler hala uyuya bazı öğrenciler kitap okuyordu.Bende düşündüm ve en sevdiğim ders olan KSKS kitabını aldım.Çok süre o okudum ardından saatte bakarak yerimden fırladım.Dersin başlamasına 10 dk vardı.Hızlı bir şekilde cüppelerimi giydim ver sınıfa indim.Profesör daha gelmemişti.Kendime bir yer buldum ve oturdum.Profesör geldi ve herkez ayağı kalktı.Profesör usulca ''Oturun'' dedi.Biraz bize baktı ve ''Hepinize merhaba küçüklerim. Bu burada geçireceğiniz ilk dönem. Bu yüzden sizin için başarılı bir dönem olmasını diliyorum. Ben Karanlık Sanatlara Karşı Savunma profesörünüz ve ayrıca okul müdüresi Anna Lizzie Malfoy. Hepinizle zaten daha önce tanıştık. Aranızda bu dersin laklakla geçeceğini düşünen varsa belirtmeliyim ki şimdiden çıksın. Dersim zor bir ders ve hepinizden ilgi, özveri bekliyorum. Şimdi ilk dersimizde sizin için Alarte Ascendare'yi seçtim. Bir çoğunuz belki daha önce duymuştur. Bu büyü, yılanları yükseğe çıkartmaya yarar'' dedi ve hepimizin önünde yılanlar belirdi.Slytherin'li öğrenciler merakla akarken bazı öğrenciler çığlık atıyordu.Ben korkmuyordum çünkü profesörün denetimi altındayız.Profesör sustu ve "Asanızı S şeklinde sallayarak yılana doğru tutacaksınız. Büyünün adını içinizde hissederek söylerseniz sizin için daha kolay olur. Ayrıca bu büyüyü yaparken yılanlardan birini incitecek olursanız, emin olun onları size karşı korumam. Hepsini ikna etmem saatlerimi aldı. Şimdi başlıyorsunuz." dedi.Ben biraz düşündüm çünkü aklıma ''Hepsini ikna etmem saatlerimi aldı.'' lafına takıldı.Yoksa profesör bir çataldilmiydi?.Ben bunları düşünürken profesör yanıma geldi ve gülerek ''Hadi'' dedi.Ben gözlerimi kapadım ve asamı yılana doğrulttum.''Acırsa gerçekten çok üzgünüm bay yılan.'' diyerek ''Alarte Ascendare'' büyüsünü yaptım.
DEĞERLENDİRME:
Renklendirme: Sarıyla kırmızı parlak renkler oldukları için oldukça göz yoruyorlar. Rp'lerinde daha mat renkleri (koyu kırmızı, yeşil, kahverengi gibi) kullanmam elbetteki yararına olacaktır. Yazıyla renkleri ayrı ayrı yapman + puan. Buna rağmen renklendirme 4 puan.
Betimleme: Pek betimleme göremedim. Mekandan mekana geçerken yer betimlemesi, kişilerin fiziksel betimlemesini yaparsan elbette puanın yükselecektir. Betimleme, bir rp'nin olmazsa olmazıdır. Gözden kaçırdığım var mı diye baştan bir kez daha okudum fakat göremedim. Buna rağmen gözümden kaçan belki vardır. Betimleme 2 puan.
Uzunluk: Uzunluk açısından ne kısaydı ne uzun. Konuşmalara çok yer vermişsin. Yine de 7 satırı geçmiştin. Biraz daha üzerine düşersen daha uzunlarını yazacağına inanıyorum. Uzunluktan 8 puan.
Noktalama ve yazım yanlışları: Noktalama yanlışı yalnızca bir yerde gördüm. Yazım yanlışı ise her klavyeden çıkabilecek kadar azdı. Yazdıktan sonra bir kez okuman tavsiyemdir. Noktalamadan puanın 8.
Akıcılık ve İçerik: Rp'ni okurken sıkıldığım bir yer olmadı. Gerçekten akıcılığı sağlayabilmişsin. Bunu dengede tutmak zor bir iştir. İçerikte bir ders rp'sinde olması gerektiği gibiydi. Puanın: 10
Toplam Puan: 32
Tebrikler, büyüyü başardın! ~Anna Lizzie M. |
|  | | Alyssha Cassidy Malfoy Slytherin 7. Sınıf | Bina Başkanı

Mesaj Sayısı: 254 Kayıt tarihi: 01/11/09 Rp Sevgilisi: Xavier Shane Raymond. Lakap: Aly, Cass
Özel Rp Puanı:
   (99/100)
 | Konu: Geri: 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders Cuma Haz. 18, 2010 11:15 pm | |
| Alyssa, rüyasından fırlayarak uyandı. Derin derin soluyordu. Rüyasın da atılan her çığlık hala kulaklarında çınlıyor, başı hiç ağrımadığı kadar ağrıyordu. Telaş içerisinde yatağından yavaş hareketlerle doğruldu ve yanındaki yatağa baktı. Oda arkadaşını yatağında göremeyince telaşlanırken arkasından sırtına dokunan bir elle bir çığlık koyuverdi. Gülme sesiyle gelenin yalnızca arkadaşı olduğunu anlayarak söylenmeye başladı. "Ne yaptığını sanıyorsun sen!" "Yapma Aly, burası Slytherin yatakhanesi böyle şeylere alışık olmalısın." "Yaa..." Genç kız, bir kaç saniye sonra kalbi düzene girdiğinde formalı arkadaşına bakarak ağzı açık bir şekilde üzerini giydi. Bugün ilk dersleri vardı! Cassidy onun kolundan tutarak sürüklerken eline asasını aldı ve odadan çıktı. Büyük geniş merdivenleri ağır ağır çıktıktan sonra sınıfa daldılar. Koskocaman KSKS yazısı kalplerinde heyecana sebep olurken loş ışıkla aydınlatılmış, karamsar ama bir Slytherin'e göre gayet iç açıcı sınıfın en arkasına geçtiler. Çok geçmeden de profesör gelmişti zaten... Tanıdıkları profesör Anna Lizzie, dersi anlayışıyla gayet ciddi gelse de onun aynı zamanda içindeki sırıtan Slytherin'i de biliyordu Aly. Cassidy'e göz kırparak yeniden bakışlarını profesöre çevirdi. Başlayabilirsiniz mesajını duyduğunda önünde beliren yılana dikkatlice baktı. "Keşke seninle onun gibi konuşabilseydim. Ama üzgünüm... Ah Cass harika bir şey bu!" Cassidy yılanıyla meşgulken genç kız nefes alarak yılanına baktı. Dudaklarından iki kelime döküldü. Alarte Ascendare...
DEĞERLENDİRME:
Renklendirme: Metinlerin yazı rengini koyu yeşil ve kaki'yle tamamlamam çok uyumlu olmuş. Hiç biri de gözü yormuyordu. Bu yüzden renklendirme 10.
Betimleme: Betimlemelerin bariz göze çarptığı yerler elbet vardı. Fakat rp'nin geneline bakarsak fazla betimlemeye rastlamadım. Olayları daha uzun süreli anlatarak betimlemeleri çoğaltacağına inanıyorum. Betimlemelerden puanın 7.
Uzunluk: Orta dereceli bir uzunluktu. Sırf konuşma yapıp uzatma derdine girmemişsin. Yine de konuşmalar rp'nin temel ögelerindendir. Uzunluktan puanın: 8
Noktalama ve yazım yanlışları: Gözüme ilişen bariz bir yazım hatası kelimelerde yoktu. Bir kaç yanlış var gibi sadece noktalamalarda. Puanın 8.
Akıcılık ve İçerik: Akıcı bir rp'ydi fakat olaylar çok çabuk gelişmiş. Şahsen sabahki rüyayı biraz daha açabilirdin. Bir konuya girdiysen o konudan biraz daha bahsetmelisin. Böylece okuyucunun kafasında ki soru işaretlerini gidermiş olursun. Bundan dolayı buradan puanın; 8.
Toplam Puan: 41
|  | | Medalainé Black Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi

Mesaj Sayısı: 612 Kayıt tarihi: 17/06/10 Lakap: Lynn, |Wasplague.
Özel Rp Puanı:
   (92/100)
 | Konu: Geri: 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders C.tesi Haz. 19, 2010 12:25 pm | |
| [i]Sabahın ilk ışıklarıyla gözlerimi açtım...Başka bir yerde gözlerini açmak gerçekten çok ilginçti.Hele de yabancı olduğum bu yerde...Keşfetmem gereken çok fazla yer,çok fazla şey vardı.Ve dahası zaman kısıtlıydı...Aslında değildi belki de ama ben çok aceleciydim.Ve en az bu dünyada büyümüş olanlar kadar iyi olmalıydım.Tamam bir muggle doğumlu bir aileden değildim ama yinede safkan da değildim...O yüzden hemen yataktan kalkıp banyoya gittim.Kısa bir duştan sonra odama geri dönüp cüppemi giydim-tabii pelerin dışında-Saçlarımı da güzel bir şekle soktum ve işte hazırım...Hafif de makyaj.Tabii profesörlerin gözüne batmayacak şekilde..İlk günden göze batmak istemiyorum hele de yabancı olduğum bir dünya da...Kitaplarımı,kalemlerimi filan aldım ve çantama koydum...Ve muggle'lerın dünyasından aldığım Adidas ayakkabılarımı giydim.İşte hazırım...Tanrım şu an da heyecandan ölebilrim sanırım...Off Poff..Nefes egzersizleri.Hemen yatakhaneden çıktım ve merdivenlere yöneldim. Bu merdivenlere de alışmış sayılmam ya neyse.4 kattan 1.kata indim ama nasıl olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok...İlk önce büyük Salona gidip kahvaltı yaptım.Benim dışımda bir çocuk daha vardı.O da kahvaltı ediyordu.Bende kahvaltıya başladım ve hızlıca bitirdim.Hızlı yediğimden olsa gerek midem ağrımaya başladı.Biraz heyecanın da etkisi vardı sanırım.Hemen çantamı alıp çıktım.Ve işte ilk dersim en sevdiğim ders olacağından emin olduğum KSKS sınıfa girdiğimde ilk gelenin ben olduğumu.Dersi iyi dinlemek amacıyla Profesör'ün masasının tam karşısına kuruldum.Burası çok hoş ve loş bir sınıfta.İnsanı güvendeymiş hissi veriyordu.Belki de sınıfın amacı tam olarak da buydu.Çünkü KSKS dersini kendini korumak ve güvene almak için alırsın-ki zaten zorunlu-.Neden bilmiyorum ama kendimi burada çok rahat hissettim ve ders çalışabileceğimi düşündüm.Kitabımı açtım -KSKS-ve okumaya başladım.Gerçekten ilginç bir kitaptı.Veya bana öyle geliyordu.Kitaptan başımı kaldırdığımda herkesin gelmiş olduğunu fark ettim.İlk dersimiz olsa gerek çoğu kişi sessizdi.Dİğerleri ise bu sessizliği bozmak istemediklerinden olsa gerek fısıltılarla konuşuyorlardı o da ara sıra.Arkadaşlarıyla konuşuyorlardı ama benim hiç arkadaşım yoktu.Dolayısıyla konuşabileceğim kimse yoktu..Ben böyle Londra melankolisi yaparken Profesör Malfoy içeriye girdi.O içeri girince sınıfa ayrı bir sessizlik çöktü sanki...Profesör Malfoy asasının tek hareketiyle kitaplarını yoktan var etti.Aslında daha önce bir ansiklopedi de okumuştum bu büyüyü ama daha önce canlı olarak yapılışını görmemiştim.Büyü Dünyasından derinlere indikçe gerçekten bu havalı dünyaya daha çok vuruluyordum...
"Hepinize merhaba küçüklerim. Bu burada geçireceğiniz ilk dönem. Bu yüzden sizin için başarılı bir dönem olmasını diliyorum. Ben Karanlık Sanatlara Karşı Savunma profesörünüz ve ayrıca okul müdüresi Anna Lizzie Malfoy. Hepinizle zaten daha önce tanıştık. Aranızda bu dersin laklakla geçeceğini düşünen varsa belirtmeliyim ki şimdiden çıksın. Dersim zor bir ders ve hepinizden ilgi, özveri bekliyorum. Şimdi ilk dersimizde sizin için Alarte Ascendare'yi seçtim. Bir çoğunuz belki daha önce duymuştur. Bu büyü, yılanları yükseğe çıkartmaya yarar."Bu büyüyü bilmiyordum... Yılanlardan korkmazdım sadece tiksinirdim.Yerlerde sürünürlerdi...Yılanları sevmemin bir nedeni de sanırım Slytherin’in simgesi olmasıydı sanırım.Önümde bir yılan verildi.Slytherinliler gururla bakıyorlardı yılana,bazıları ise yılanın bir anda önümüzde belirmesinin verdiği şokla çığlık atıyordu.Ama Profesör Malfoy’un bir bakışıyla hepsi susuverdiler.
"Asanızı S şeklinde sallayarak yılana doğru tutacaksınız. Büyünün adını içinizde hissederek söylerseniz sizin için daha kolay olur. Ayrıca bu büyüyü yaparken yılanlardan birini incitecek olursanız, emin olun onları size karşı korumam. Hepsini ikna etmem saatlerimi aldı. Şimdi başlıyorsunuz."
Göz rengini bir türlü anlayamadım ama yeşil ve sarı arasında değişen renkte pulları ve kuyruğu vardı yılanın ve bana şu-işi-bir-an-önce-bitirsen-iyi-edersin der gibi bakıyordu bana. Bende ona yapmacık bir şekilde gülümsedim.Ve asamı çıkarttım büyüyü içimde hissettim,asamı S şeklinde çevirdim ve “Alarte Ascendare'”[/i] DEĞERLENDİRME:
Renklendirme: Bir koyu bir açık renk her zaman RP'lerin güzel görülmesini sağlar. Bunu yaparken yazının rengini mor olarak kullanman güzel bir seçim olmuş. Renklendirmeden 10 puan.
Betimleme: Kısım kısım betimlemeler olsa da bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu. Buna rağmen genelinde serpiştirilmiş betimlemeler gözden kaçacak gibi değil. Buradan puanın 7.
Uzunluk: Gayet uzun bir RP olmuş. Puanın 10.
Noktalama ve yazım yanlışları: Bir kaç yerde kelimelerin sonlarını unutmuşsun. Ufak tefek yazım yanlışları, bağlaçların kullanım şeklinden kaynaklanan hatalar da vardı. Buradan 6 puan.
Akıcılık ve İçerik: Akıcılık konusunda tam kıvamındaydı. Bir yerden bir yere atlayarak değil de, yavaş yavaş her anı yaşatarak geçmişsin. Olması gereken de budur zaten. İçerik olarakta renkli bir RP'ydi. Buradan da 10 puan.
Toplam Puan: 43
|  | | Judith Claudia Merrick Hufflepuff 6.Sınıf Öğrencisi

Mesaj Sayısı: 219 Kayıt tarihi: 18/08/09 Rp Sevgilisi: Aranıyor. Lakap: Jud.
Özel Rp Puanı:
   (70/100)
 | Konu: Geri: 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders C.tesi Haz. 19, 2010 2:38 pm | |
| Hilary erkenden kalkmıştı. Hufflepuff kızlar yatakhanesinde herkes uyuyordu. Hilary camın yanına doğru sessizce yürüdü. Gün ağırmış. Güneş göz yakıyordu. Hilary gözüne gelen ışıktan rahatsız olup sinirlendi. "Lanet olsun!" Sesi çok çıkmış olacak ki bir arkadaşı sızlanmaya başladı. Sonra yeniden uykuya daldı. Hilary dolabını açtı. Hufflepuff pelerinini ve giysilerini giydi. Camdan sert bir rüzgar geldi. Sonra kazak giyemeye karar verdi. Kazağını çıkardı. Sessizce giydi. İlk dersi Karanlık Sanatlara Karşı Savuma idi. Kitaplarını yanına aldı ve odadan dışarı çıktı. Karnı kurt gibi acıkmıştı ama hiçbir şey yemek istemiyordu. 1.kata çıktı. Koridorlar az az dolmaya başlamıştı. Ksks sınıfına girdi çok az kişi vardı. 2. sıraya oturdu. Gerçekten güzel bir sınıftı. Dakikalar geçtikçe sınıf dolmaya başlamıştı. Daha sonra Profesör sınıfa girdi. "Hepinize merhaba küçüklerim. Bu burada geçireceğiniz ilk dönem. Bu yüzden sizin için başarılı bir dönem olmasını diliyorum. Ben Karanlık Sanatlara Karşı Savunma profesörünüz ve ayrıca okul müdüresi Anna Lizzie Malfoy. Hepinizle zaten daha önce tanıştık. Aranızda bu dersin laklakla geçeceğini düşünen varsa belirtmeliyim ki şimdiden çıksın. Dersim zor bir ders ve hepinizden ilgi, özveri bekliyorum. Şimdi ilk dersimizde sizin için Alarte Ascendare'yi seçtim. Bir çoğunuz belki daha önce duymuştur. Bu büyü, yılanları yükseğe çıkartmaya yarar." Çığlıklar duyulmaya başlamıştı. Ama o sesini bile çıkarmadı. Bu büyüyü yapacağımı umuyordu. Profesör devam etti. "Asanızı S şeklinde sallayarak yılana doğru tutacaksınız. Büyünün adını içinizde hissederek söylerseniz sizin için daha kolay olur. Ayrıca bu büyüyü yaparken yılanlardan birini incitecek olursanız, emin olun onları size karşı korumam. Hepsini ikna etmem saatlerimi aldı. Şimdi başlıyorsunuz." Şaşırmıştım çünkü profesörün bir lafı ilgimi çekti. "Hepsini ikna etmem saatlerimi aldı." Bir Çatalağız olabilirmiydi diye düşündü içinden. Sıra ona gelmişti. Asasını yılana doğrulttu ve S şeklinde salladı. Sonra profesörle göz göze geldi. Başarıp başaramadığını hala anlamamıştı. DEĞERLENDİRME:
Renklendirme: Renkleri iki ayrı renk yapman elbetteki + puan. Fakat pembe ve turuncu iki göz yorucu renk ve uyumlu değiller. Bu yüzden göze hoş gözükmüyorlar. Renklendirmenin amacı göze hoş görülmesini sağlamaktır. Puanın 4.
Betimleme: Betimleme olarak pek bir şey göremedim. Olması gerekenden çok çok azdı. Yine de belki atlamışımdır diyerek 4 puan.
Uzunluk: Benim konuşmamdan yararlanarak gitmişsin. Onun dışında kısa bir rp'ydi - konuşma dahil değil- .Bu yüzden buradan puanın 5.
Noktalama ve yazım yanlışları: Kelimeler de bir sürü hata vardı, noktalama da öyle. Eklerin ayrımına nerde hangi işaret koyulacağına bir kez daha bakmanı öneririm. Puanın 5.
Akıcılık ve İçerik: Kimi zaman 1. tekil kişi kimi zamansa 3. tekil kişi kullanmışsın. Kesinlikle akıcılığı bozmuş. Bir tane de karar kılmanı öneririm. 3. tekil kişi anlatımı her zaman daha kolaydır. İçerikse renkliydi. Buradan puanım 4.
Toplam Puan: 22
Büyüyü bu seferlik başardın, tebrikler! ~Anna Lizzie M. 
En son Elena Rose Malfoy tarafından Cuma Tem. 23, 2010 9:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|  | | Jacqueline Jasmyne Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi

Özel Rp Puanı:
   (75/100)
 | Konu: Geri: 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders C.tesi Haz. 19, 2010 8:50 pm | |
| Güneş Eliny'yi gülümsüyerek uyandırmıştı sanki bugün. Işınları ne çok parlaktı ne de çok mattı. İnsanın gözünü yormuyordu. Kuşlar cıvıldıyor, binanın etrafında dönüp duruyorlardı. Camların arkasından dersliklerine giden profesörlerin telaşları belli oluyordu. Hogwarts bugün çok canlıydı. Çünkü bugün ilk gündü. Birçok şey için ilkti bugün. Yeni dersler, yeni arkadaşlar, yeni düşmanlar belki de... Çoğu bugün belli olacaktı. Bazıları yedi yıl boyunca beraber olacağı arkadaşlıklar kuracak, bazılarıysa azılı düşmanlar elde edecekti belki. Ama kesin bir şey vardı: Bugün pek çok şeyin başlangıcıydı.
Eliny doğrulduğu yataktan kalktı ve etrafına bakındı. Sadece iki kişinin yatağı boştu. İçinden, ''Bugün uyanmıyorlarsa ne zaman uyanırlar ki?'' diye düşünüyor, uyuyan yüzlere sıkıntıyla bakıyordu. Üzerindeki uyku sersemliği yerini canlılığa bırakmaya başlarken tuvalete gitmeye karar verdi. Yatakhaneden çıktı ve hareket eden, büyülü merdivenlerle tuvalete vardı. Duş alması gerekiyordu belki de ama hiç mi hiç istemiyordu bunu. Üşeniyordu. Onun yerine yüzünü iki defa yıkadı. Dişlerini fırçaladı ve yatakhaneye geri döndü. Beyaz gömleği ve siyah keten pantolunu giyip üzerine Gryffindor cübbesini geçirdi. Her zaman yaşından büyük gösterirdi. Bugün de öyleydi.
Herkes uyanmaya başlamıştı. Hepsinin yüzünde heyecan hakimdi. Bu atmosferden bıkmıştı Eliny. Kalabalıktan uzaklaşıp panoya bakmaya gitti. İlk dersi Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersiydi. Hem sevinmişti buna, hem de korkmuştu. Profesör Malfoy çok sert bir kadındı. Eski Slytherin mezunuydu ve gerçekten kötü birine benziyordu. Her ne kadar önyargıyı sevmese de özel yeteneği -zihinfendar- sayesinde onun düşüncelerini öğrenebiliyordu. Ortak Salon'da konuşmasını yaparken onun üzerinde denemişti zihinfendar yeteneğini. O günden beri Müdüre ve Profesör Malfoy'a pek yaklaşmamıştı.
Dersin başlamasına az bir süre kaldığını fark etti ve aceleyle dersliğe gitti. Koşuyordu olabildiğine. Sonunda dersliğe vardığında nefes nefese kalmıştı. Etrafına bakındı. Motifler hep karanlığa işaretti. Bir sürü kitap vardı. Çoğu Lockhart'ın kitaplarıydı ama arada Anna Lizzie Malfoy'un kitapları da bulunuyordu. İyi bir profesör olmalıydı. Belki de iyi biriydi, belki de o gün kötü bir günüydü ve bu yüzden öyle şeyler düşünüyordu ama bu Eliny'nin umurunda değildi. O sadece derslerine girecek ve çıkacaktı.
Bir grup Gryffindorluyu gördü ve onların yanında yerini aldı. Biri yeşil gözlü, açık kahverengi saçlı çok güzel bir kızdı. Eliny onunla konuşmak istemişti. Belki de iyi bir arkadaşlık kurabilirlerdi. ''Mer-'' Keskin bakışlarıyla içeri giren Profesör sözünü yarım kesmesine neden olmuştu. Bir süre gözlerini sınıfta gezdirdikten sonra konuşmaya başladı, "Hepinize merhaba küçüklerim. Bu burada geçireceğiniz ilk dönem. Bu yüzden sizin için başarılı bir dönem olmasını diliyorum. Ben Karanlık Sanatlara Karşı Savunma profesörünüz ve ayrıca okul müdüresi Anna Lizzie Malfoy. Hepinizle zaten daha önce tanıştık. Aranızda bu dersin laklakla geçeceğini düşünen varsa belirtmeliyim ki şimdiden çıksın. Dersim zor bir ders ve hepinizden ilgi, özveri bekliyorum. Şimdi ilk dersimizde sizin için Alarte Ascendare'yi seçtim. Bir çoğunuz belki daha önce duymuştur. Bu büyü, yılanları yükseğe çıkartmaya yarar." ''Güzel bir büyüye benziyor.'' diye düşündü. Bir Gryffindorlu olarak bundan asla korkmazdı. Fazlasıyla cesurdu Eliny. Ayrıca yılanları da severdi, yılanların onun için büyük bir önemi vardı. Profesör öğrencilerden gözlerini alıp bir şeyler mırıldandı ve havada, oynayan bir yılan belirdi. Hufflepufflı olduğu belli olan bazı öğrenciler çığlık atıyorlardı. Profesörün tek bakışıysa onların susmasına yetti. Profesör sanki Eliny'nin geleceği gibiydi. Ciddi, korkutucu, dediğini yaptıran... İdolü olabilecek bir kadındı. Eliny o önyargılı davrandığı kadına bir anda bağlanmıştı sanki. Bu ders onu tanımasını kolaylaştırmıştı. Artık Bayan Malfoy'la her fırsatta iletişim kuracağı kesindi. Eliny karşısındaki kadının mükemmel bir kadın olduğunu düşünürken düşünceleri bir toz bulutu gibi dağıldı. "Asanızı S şeklinde sallayarak yılana doğru tutacaksınız. Büyünün adını içinizde hissederek söylerseniz sizin için daha kolay olur. Ayrıca bu büyüyü yaparken yılanlardan birini incitecek olursanız, emin olun onları size karşı korumam. Hepsini ikna etmem saatlerimi aldı. Şimdi başlıyorsunuz." Eliny kendiden emin bir şekilde asasını doğrulttu ve büyüyü denedi. Bir gözü de Profesör Malfoy'daydı.
DEĞERLENDİRME:
Renklendirme: Koyu kırmızı yeşil ve turuncu bir arada çok hoş durmuş. Göz yormayan renkleri tercih etmişsin. Yeşil uyumu biraz bozsa da genele baktığımda çok görmediğimden dolayı buradan 8 puan.
Betimleme: Betimlemelerin oldukça yerinde, olması gerektiği gibiydi. Dozunu çok iyi ayarlamışsın. Buradan 10 puan.
Uzunluk: Gayet uzun bir RP'ydi. Uzun olmasına karşın yeterince iyi işlenmişti. Bu yüzden uzunluktan 10 puan.
Noktalama ve yazım yanlışları: Bir yer hariç noktalama hatası hiç görmedim. Yazım yanlışı da yoktu. Doğru kelimeleri doğru yerde ve doğru şekilde kullanmışsın. Buradan puanın 9.
Akıcılık ve İçerik: Okurken sıkılmadığım bir RP'ydi. Kısımdan kısıma atlamaların düzeyliydi ve içerik olarakta dolu doluydu. Mekan geçişlerini güzel ayarlamışsın. Akıcılık ve içerik 10 puan.
Toplam Puan: 47
|  | | Venetia Lynn Boleyn Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi

Mesaj Sayısı: 64 Kayıt tarihi: 14/06/10 Rp Sevgilisi: Dante Carnado
Özel Rp Puanı:
   (90/100)
 | Konu: Geri: 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders Perş. Haz. 24, 2010 8:37 am | |
| Düşüyordum. Sanki umarsızca boşluğa düşer gibi.
“Ah.”
Etrafımda kıkırdamalar duyarken sinirle ‘argh’ladı. Yerde ne aradığımı oda bilmiyordu. Eğer o geri zekâlılardan biri yaptıysa… Genç kız sinirle gözlerini açarken bir kızın ona özür dileyerek baktığını gördü. Sinirle üstünü silkelerken, genç kızın üstüne yürüdü. Uzun boyuyla genç kızı korkuttuğunu görünce devam etti.
“ Geri zekâlı! Ne yapmaya çalışıyorsun sen? Nasıl oldu? “
“ Hm. Şey bilerek olmadı, Kevin seni çağırıyordu. Uyanman için dürtmüştüm. Uyanmayınca biraz fazla dürtmüşüm sanırım. “
Kevin mi? Kevin onu mu çağırmıştı. Aslında onlar yaklaşık 3 haftadır konuşmuyorlardı. Yani Hogwarts’a geldiklerinden ve gelmeden önceki iki hafta boyunca; tek kelime bile konuşmamışlardı. Genç kız tamam diyerek, kalktı ve üstünü değişti. Cübbesini geçirip saçını tarayınca, selam verip aşağıya indi. Evet, oradaydı. Genç kız yavaşça ve ifadesizce genç adama ilerlerken, Kevin gülümser. Genç kızda kendini tutamayıp gülümserken, Kevin onun kitaplarını alır.
“ Günaydın. Artık barışmalıyız sanırım. “
“ Bence de. Çoktan zamanı gelmişti. “
İkisi de gülümseyerek KSKS dersliğine ilerlerken, arkadan Joanne’nin bakışlarının farkındadır. İkisi dersliğe girerken, genç kız gülümseyerek Kevin’den ayrılır ve Joanne’nin yanına oturur. Profesör gelene kadar konuşurlarken, profesörün gelmesiyle sınıf sessizliğe bürünür. Profesör gerçekten güzeldir. Simsiyah saçları insanı büyülüyordur. Profesör onların düşüncelerinin farkında olmalıdır ki dikkatleri kendi üstüne toplar.
"Hepinize merhaba küçüklerim. Bu burada geçireceğiniz ilk dönem. Bu yüzden sizin için başarılı bir dönem olmasını diliyorum. Ben Karanlık Sanatlara Karşı Savunma profesörünüz ve ayrıca okul müdiresi Anna Lizzie Malfoy. Hepinizle zaten daha önce tanıştık. Aranızda bu dersin laklakla geçeceğini düşünen varsa belirtmeliyim ki şimdiden çıksın. Dersim zor bir ders ve hepinizden ilgi, özveri bekliyorum. Şimdi ilk dersimizde sizin için Alarte Ascendare'yi seçtim. Birçoğunuz belki daha önce duymuştur. Bu büyü, yılanları yükseğe çıkartmaya yarar."
Yılanları çok sevdiğimi fark ettim. Onların inanılmaz bir dünyası vardı. Sinsilikleri, yaydıkları korku çok hoşuma gidiyordu. Bir ara Kevin’le nasıl arkadaş olabildiğimi düşündüm. Garipti. Çok garipti. O iyiliğin yanındaydı ve Ravenclawdı. Bense tarafsızdım. Ama bencil, umursamaz ve sinsiydim. Düşüncelerimi aptal Hufflepuff’ların çığlıkları bölerken havada salınan yılanı fark ettim. Çok güzeldi. Muhteşem ve görülmemiş bir güzelliği vardı. Çığlıklar yerini sessizliğe bırakırken profesör anlatmaya devam etti.
"Asanızı S şeklinde sallayarak yılana doğru tutacaksınız. Büyünün adını içinizde hissederek söylerseniz sizin için daha kolay olur. Ayrıca bu büyüyü yaparken yılanlardan birini incitecek olursanız, emin olun onları size karşı korumam. Hepsini ikna etmem saatlerimi aldı. Şimdi başlıyorsunuz."
Önümde beliren yılana bakarken, yılanı incitmemeye çalıştım. Bana zarar veremeyeceğini biliyordum. Ama sonuçta değerli varlıklardı. Asamı kaldırıp profesörün dediklerini uygulamaya çalıştım.
Joanne ve Kevin NP DEĞERLENDİRME:
Renklendirme: Renklendirmenin uyumu güzeldi. Üç renkte göz yormuyordu. Seçiminizi beğendim. 9 puan.
Betimleme: Çoğu yer de betimlemeler oldukça yeterliydi. Sadece ufak bir kaç kısım da fazla betimleme yapmamışsın. Betimlemelerini çoğaltman dileğiyle. 8 puan.
Uzunluk: Uzunluğu yeterliydi. Boyut küçük olduğu için az gibi dursa da, diğer rplerle karşılaştığın da fazla olduğu görülüyor. Buradan puanınız; 9.
Noktalama ve yazım yanlışları: Bir kaç yerde noktalama yanlışı vardı. Yazım yanlışıysa göremedim. Puanınız; 7.
Akıcılık ve İçerik: İçerik gayet güzeldi. Fakat zaman kayması çok fazla vardı. Geçmiş zamandan geniş zamana geçmişsiniz. Bir yerde de 3. tekilden 1. tekil kişiye. Dolayısıyla buradan puanınız; 5.
Toplam Puan: 38
Tebrikler, büyüyü başardın! ~Anna Lizzie M.  Love hurts... But sometimes it's a good hurt And it feels like I'm alive. |
|  | | Lydia Myrenela Black Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi

Mesaj Sayısı: 284 Kayıt tarihi: 14/07/10 Rp Sevgilisi: Paul Joshua Jackson <3 Çok sevilmekte kendisi <3 Lakap: Myra , Lyd,
Özel Rp Puanı:
   (85/100)
 | Konu: Geri: 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders Paz Tem. 25, 2010 4:41 pm | |
| Pencereler açıktı. Kızların üçü de uyuyordu. Odaya delinemez gibi görünen bir cansızlık hakimdi. Ta ki gözlerini yavaşça açıp ışığa alışan Allison'ın neşeli "Günaydın" sesi gelene kadar. "Haydi ama kalkın." Bu sesle uyanan ilk kişi Médalainé oldu. Gözlerini açtığında karşısında oradan oraya koşan, kitaplarını toplayan ve çok ses çıkarsa da bunu takmadıkları oda arkadaşını gördü. Allison onun kalktığını görünce gülümsedi. "Günaydın." Sana da" dedi Médalainé tatlı bir şekilde. Sesi hala uykunun izlerini taşıyordu. "Uyanamadın sanırım hala." Uyanmak üzereyim." dedi gülümseyerek. Birden farklı bir ses duydular. Iıh çok gürültü yapıyorsunuz." Bu ses diğer oda arkadaşları Eliny'ye aitti. "Sana da günaydın" dedi Allison umursamaz bir şekilde.
Kısa süre sonra üçü de cüppelerini giymiş, kitaplarını toplamış yeni bir güne hazır bir şekilde çıktılar odadan. Yeni bir gün. Aslında yeni bir ilk gün olmalıydı. Pek aç değillerdi galiba. Çünkü yarım yamalak bir şeyler yiyip hemen ders sınıflarına yani Karanlık Sanatlara Karşı Savunma sınıfına gittiler.
Bu dersi tek bir bina olarak değil, bütün binalarla beraber işleyeceklerdi. Bu yüzden doğal olarak sınıf kalabalıktı. Öğretmenleri ve aynı zamanda okul müdireleri olan Profesör Malfoy sınıfa ciddi bir tavırla girdi. Cesaret kırıcı bir ifade vardı yüzünde. Gülümsemedi. Ciddi bir tavırla siyah saçlarını geriye attı.Aslında savurdu da denilebilirdi. Ve konuşmaya başladı.
"Hepinize merhaba küçüklerim. Bu burada geçireceğiniz ilk dönem. Bu yüzden sizin için başarılı bir dönem olmasını diliyorum. Ben Karanlık Sanatlara Karşı Savunma profesörünüz ve ayrıca okul müdüresi Anna Lizzie Malfoy. Hepinizle zaten daha önce tanıştık. Aranızda bu dersin laklakla geçeceğini düşünen varsa belirtmeliyim ki şimdiden çıksın. Dersim zor bir ders ve hepinizden ilgi, özveri bekliyorum. Şimdi ilk dersimizde sizin için Alarte Ascendare'yi seçtim. Bir çoğunuz belki daha önce duymuştur. Bu büyü, yılanları yükseğe çıkartmaya yarar."
Yılan mı? Uff hayır. Yılanlardan nefret ediyorum diye düşündü Allison. Ama kaçış yoktu ne yazık ki. Ders derstir mantığını kullanmaya karar verdi. Fakat yılanlar önlerinde bir anda belirince ufak bir çığlık atmaktan alamadı kendini. Fakat öğretmenlerinin tek bir bakışı onu ve nicesini susturmaya yetti bile. Ve Profesör Malfoy direktifleri verdi.
Allison çaktırmadan içini çekti. Asasını kavradı ve havada bir "S" çizmeye koyuldu. DEĞERLENDİRME:
Renklendirme: Kullandığın tüm renkler ne yazıkki göz yoruyordu. Normal fon olarak beyazı kullanman, kesinlikle kötü bir tercih olmuş. Kırmızı çok parlak, maviyse okunmakta zorlanacak kadar mattı. 4ten fazla veremeyeceğim.
Betimleme: Betimlemeler, fazlasıyla vardı. Tebrik ederim. 10 puan.
Uzunluk: Uzunluk bakımından ortalamanın biraz üzerindeydi. Geliştirilebilir fakat bu yeterli. Uzunluktan puanın: 8
Noktalama ve yazım yanlışları: Gözüme ilişen bariz bir yazım hatası kelimelerde yoktu. sadece noktalamalarda bir kaç yanlış var gibi. Puanın 8.
Akıcılık ve İçerik: Akıcı bir rp'ydi. Okurken devamı kendiliğinden geliyordu. Bundan dolayı buradan puanın; 7.
Toplam Puan: 37
Tebrikler, büyüyü başardın! ~Anna Lizzie M.  Lydia seni çoook seviyor Paul  |
|  | | Boomer Skywalker Slytherin 3. Sınıf Öğrencisi

Mesaj Sayısı: 12 Kayıt tarihi: 01/08/10 Rp Sevgilisi: aranıyor!!! Lakap: Çaylak Profesyonel
Özel Rp Puanı:
   (85/100)
 | Konu: Geri: 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders Paz Ağus. 01, 2010 8:28 pm | |
| Boomer bu sabah biraz daha neşeli uyandı.Çünkü bugün KSKS dersi vardı.Cüppesini giydi büyük salona indi ve bir güzel kahvaltı etti.Ortak salona gitti , akşamdan KSKS dersi için herşey hazırdı.Tam erkek yatakhanesinden çıkarken gülme sesleri geldi.Saatte baktı ve henüz çok erken olduğunu düşündü.Biraz Hogwarts'ı gezmeye karar verdi.Baya bir dolaşmıştı ve aklına KSKS dersi geldi.Saattine baktı ve derse 5 dakika olduğu gördü. -Olamaz! Koşa koşa KSKS dersliğine gitti.Tam sırasına oturdu ve profesör geldi. -Hepinize merhaba küçüklerim. Bu burada geçireceğiniz ilk dönem. Bu yüzden sizin için başarılı bir dönem olmasını diliyorum. Ben Karanlık Sanatlara Karşı Savunma profesörünüz ve ayrıca okul müdüresi Anna Lizzie Malfoy. Hepinizle zaten daha önce tanıştık. Aranızda bu dersin laklakla geçeceğini düşünen varsa belirtmeliyim ki şimdiden çıksın. Dersim zor bir ders ve hepinizden ilgi, özveri bekliyorum. Şimdi ilk dersimizde sizin için Alarte Ascendare'yi seçtim. Bir çoğunuz belki daha önce duymuştur. Bu büyü, yılanları yükseğe çıkartmaya yarar. Boomer yılan lafını duyunca bir hayli sevinmişti.Çünkü yılanlara bayılıyordu. -Asanızı S şeklinde sallayarak yılana doğru tutacaksınız. Büyünün adını içinizde hissederek söylerseniz sizin için daha kolay olur. Ayrıca bu büyüyü yaparken yılanlardan birini incitecek olursanız, emin olun onları size karşı korumam. Hepsini ikna etmem saatlerimi aldı. Şimdi başlıyorsunuz. Boomer yılanı görünce çok sevinmişti.Etrafına baktı ve çığlık atanları gördü. -Korkaklar O bir Slytherin öğrencisi olduğu için korkmuyordu.Ama bütün Gryffindorlar korkuyordu.Gözüne bir çocuk ilişti.Bir Gryffindor'lu ama yılanı görünce hiç korkmamışa benziyordu.Hatta yılana bir şeyler söylemişti.Şaşırmıştı ama isminin Steve olduğunu biliyordu.Çünkü Gryffindorlular arasında en popüler çocuklardan biriydi.Güzelce bir ilkildi biraz öksürdü ve sihirli kelimeleri söyledi -Alarte Ascandera...
DEĞERLENDİRME:
Renklendirme: Yeşil ve kaki hem uyumlu hem de göz yormayan renkler. Turuncu da aralarında hoş bir ahenk oluşturmuş. Renklendirmenizi beğendim. 9 puan.
Betimleme: Betimlemeler çok sık olmamakla beraber, yok denecek kadar az da değildi. Ortalamanın biraz altındaydı yalnızca. Eğer betimlemelerinizi fazlalaştırırsanız puanınızın çok daha fazla artacağına inanıyorum. 6 puan.
Uzunluk: Uzunluk açısından ne kısaydı ne uzun. Yine de 7 satırı geçmiştin. Biraz daha üzerine düşersen daha uzunlarını yazacağına inanıyorum. Uzunluktan 8 puan.
Noktalama ve yazım yanlışları: Noktalama yanlışı yalnızca bir yerde gördüm. Yazım yanlışı ise her klavyeden çıkabilecek kadar azdı. Yazdıktan sonra bir kez okuman tavsiyemdir. Noktalamadan puanın 8.
Akıcılık ve İçerik: Olayları daha uzun anlatmanızı öneririm. Direk bir mekandan bir mekana geçmişsiniz. Dolaştığınız yerleri mesela en başta yazabilirdiniz. Birer cümle arayla okuduğunuz da kesinlikle akılıcılık gidiyor. İçerik olarak beğendim. Rp'leriniz de akıcılığa daha fazla dikkat etmeniz dileğiyle. Puanınız 5.
Toplam Puan: 36
|  | | Paul Joshua Jackson Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi

Mesaj Sayısı: 286 Kayıt tarihi: 06/08/10 Rp Sevgilisi: Lydia Myrenela Black <3. Çook seviyorum onu.
Özel Rp Puanı:
   (92/100)
 | Konu: Geri: 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders Çarş. Ağus. 18, 2010 11:53 am | |
| "Acele et! Yoksa Karanlık Sanatlara Karşı Savunma'ya geç kalacağız." "Tamam, geliyorum. Sen git. Ama beni koridorda bekle." İksir dersinin çıkışındaydılar. 10 dakika sonra ise Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersi başlıyordu. Paul, iksir dersinden başka bir derse yetişmenin çok zor bir iş olduğunu anladı çünkü hem kalan malzemeleri küflenmiş gibi duran dolaba tekrar koymak hem de kazanı eski yerine yerleştirmek uzun süren bir işti. Paul, sinirli bir şekilde tüm bunları bitirdiğinde derse 5 dakika kaldığını gördü ve koşarak sınıftan çıktı. Merdivenlere giderken 3 kişiyi yolundan savurdu ve aceleyle 1.kata ulaştığında sınıfa doğru nefes nefese ilerlemeye başladı. İçeri girip mekana bir göz gezdirdi: Az önceki dersleri mahzende olduğundan burası insana sanki Güneş'in yanında hissi veriyordu. Sınıf daha güzeldi ve lekesiz denilebilirdi. Sıralar ile öğrenciler bir uyum içindeymiş gibi görünüyordu. Büyük ve kullanışlı bir alandı burası. Gidip kendi sırasına, arkadaşlarının yanına oturdu. Hiddetle Steve'e döndü: "İnsan bizi de bekler!" Steve cevap verecekken Profesör Malfoy geldi ve konuşmaya başladı: "Hepinize merhaba küçüklerim. Bu burada geçireceğiniz ilk dönem. Bu yüzden sizin için başarılı bir dönem olmasını diliyorum. Ben Karanlık Sanatlara Karşı Savunma profesörünüz ve ayrıca okul müdüresi Anna Lizzie Malfoy. Hepinizle zaten daha önce tanıştık. Aranızda bu dersin laklakla geçeceğini düşünen varsa belirtmeliyim ki şimdiden çıksın. Dersim zor bir ders ve hepinizden ilgi, özveri bekliyorum. Şimdi ilk dersimizde sizin için Alarte Ascendare'yi seçtim. Bir çoğunuz belki daha önce duymuştur. Bu büyü, yılanları yükseğe çıkartmaya yarar."Gerçekten de Profesör tanınmış birisiydi. Ne de olsa okul müdüresi, Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü ve Slytherin Bina Sorumlusu'ydu. Profesör, bir an sustu ve bir şeyler mırıldanarak havadan oynak, canlı, iğrenç bir yılan çıkardı. Bazı öğrenciler korkmuştu ama Slytherin'ler sevecenlikle yılana bakıyorlardı. Paul ise sadece tiksinmişti. Yılanlardan nefret ederdi. Yanındaki arkadaşlarının da korkmadıklarını ve aynı duyguları paylaştıklarını biliyordu. Derken Profesör Malfoy yeniden konuşmaya başladı: "Asanızı S şeklinde sallayarak yılana doğru tutacaksınız. Büyünün adını içinizde hissederek söylerseniz sizin için daha kolay olur. Ayrıca bu büyüyü yaparken yılanlardan birini incitecek olursanız, emin olun onları size karşı korumam. Hepsini ikna etmem saatlerimi aldı. Şimdi başlıyorsunuz." Paul, asasını kaldırdı ve S şeklinde sallayarak yılana doğrulttu: "Alarte Ascendare!" DEĞERLENDİRME: Baştan belirtmek istiyorumki uzun bir değerlendirme yapamayacağım. Koşullardan kaynaklı hızlıca yalnızca puanları açıklıyorum. Renklendirme: 6 Betimleme: 6 Uzunluk: 5 Noktalama ve yazım yanlışları: 8 Akıcılık ve İçerik: 8
Toplam Puan: 33
Tebrikler, büyüyü başardın! ~Anna Lizzie M.  Paul Joshua Jackson Lydia Myrenela Black
 Kalbimdeki aşkla yaptığım köprünün öbür ucundasın 'Prenses'. Sana kalbimin merkezindeki sevgimle, sana duyduğum aşkımla bağlıyım. "Paul Seni Çok Seviyor Lydia." |
|  | | Anna Lizzie Malfoy Müdüre | KSKS Profesörü | Slytherin Bina Sorumlusu

Mesaj Sayısı: 1254 Kayıt tarihi: 16/08/09 Rp Sevgilisi: Marcus Peeta Maurëll. Lakap: Liz, Ann.
Özel Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders C.tesi Eyl. 18, 2010 1:53 pm | |
| Dersimiz bitmiştir. Katılan herkese teşekkürler. Sonuç; Gryffindor: 192 Slytherin: 115 Hufflepuff: 22 Ravenclaw: 0 |
|  | | | | 1. Dönem 1. Sınıf İlk Ders | |
|
Similar topics |  |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|